gingote - Gin och Göte

Direktlänk till inlägg 27 september 2011

Helvetes dag

Av Lotta - 27 september 2011 17:47

Fy faaaan


Jag har haft en överdjävlig dag idag.


08.15 ringer telefonen, okänt mummer. OK tänkte jag det är pappa som vill bli hämtad på lasarettet. Nejdå, det var en sköterska på avdelningen där pappa låg som undrade om jag kunde komma och vara med på utskrivningen av pappa.

Undrar om det är något nytt???? Så gjorde de inte i våras när pappa var inlags.

Visst det var bara på med kläderna packa hundarna i bilen och iväg.

Läkaren stod nästan givakt när jag kom  kontigt. Det gick snabbt och lätt att få reda på pappas mediciner. Jag ville kolla lite med pappas hosta, om man kanske kunde få lite medicin för den. Men ack nej, så är det när man som din pappa har SLUTAT RÖKA, va har pappa slutat röka???? Det tror jag ju inte, men det lät ju bra, rackar gubbe.


Sen tro jag vi satt och väntade i över 30 minuter för att få EKG maskinen bortkopplad. Jag blev superstressad.


Köra pappa hem, ut med hundarna, jäkt jäkt. När jag skulle lätta för att köra till jobbet, tog mobilen, då ser jag att pappas särbo har ringt  vad vill hon nu då.


Jo, pappa hade visst glömt sina glasögon på avdelningen och så behöver han en förlängningssladd till telefonen. phuuuuust.


Ja, ja iväg till jobbet. Ganska skönt att komma in där och få "koppla av"  en stund.


När jag kommer hem, så ligger sambon och är jätteförkyld, stackarn.     .


Jag undrar vad vi ska äta? Och får till svar: att när du ändå ska ut med hundarna, så kan du ju hämta hamburgare på vägen hem. Då höll jag på att gå av, av ilska.


Jag har alltså ätit en tallrik yoggi och lite flngor kl 8 i morse, jag vill ha mat NU.

 

Ut och rota runt i frysen och hittade några korvar och så fick det bli makaroner.


Japp, nu återstår att ta in katter och gå ut med hundar, sen är KANSKE min dag till enda. Eller kommer det mer???????????


Nej då jag är inte arg, inte alls   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

MH

Av Lotta - 12 oktober 2013 17:22

Mitt lilla    har gjort sitt MH idag!!

Av Lotta - 17 juli 2012 08:35

Då kanske man får för sig att blogga lite oftare!! Har inte stigit ur sängen ännu, måste göra det. Upp och baka kaka till jobbet, utfordra hela gänget, ut med katter i rastgården, promenera hundar, äta själv och göra sig i ordning och sen till job...

Av Lotta - 28 april 2012 12:42

Less jag blir. Regn, igen.......   På med regnkläderna och promenera med grabbarna, en och en. Göte kan ju lätt börja "strejka" när det är blött. Ja, annars också i och för sig. Men är det bara fint väder så är det ju ok att lirka lite med lilla ...

Av Lotta - 19 april 2012 12:29

Ja, idag är det torsdag, det ska vara vår sägs det, men jag vet inte. Kallt och regnigt, känns mer som höst.   Jag ska vara duktig i dag och dammsuga, baka bullar, byta lakan, laga middag och......   Usch, jag blev trött bara jag skrev allt d...

Av Lotta - 12 mars 2012 21:29

Kan ju knappast kalla mig för flitig bloggerska     Ja jag har hunnit fylla en väldig massa år, hade en fantastiska dag tillsammans med bästa väninnan. Tack för en fantastisk dag!!!!! Det har hunnit vara 30 grader i solen på vår altan, I mars m...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se